Відверто домагався дівчини сина: Дворецький принцеси Діани розповів жахливі подробиці її стосунків із батьком Доді аль-Фаєда

Колишній дворецький принцеси Діани – Пол Баррелл – розповів подробиці стосунків Діани та власника одного з найвідоміших універмагів Лондона Harrods Мохаммеда аль-Фаєда. Відвертість пана Баррелла пролунала після того, як десятки жінок розповіли в документальному фільмі BBC, що вони зазнали насильства і домагань з боку Мохаммеда аль-Фаєда, батька Доді аль-Фаєда, з яким принцеса Діана перебувала в нетривалих стосунках 1997 року до їхнього загибелі в Парижі, передають Патріоти України.

За словами дворецького, принцеса Уельська безумовно підтримала би жінок, які звинуватили покійного аль-Фаєда в насильстві, якби була жива сьогодні. Пол також розкрив подробиці того, якими були стосунки принцеси та бізнесмена, який всіляко прагнув зблизитися з королівською родиною Британії та одружити свого сина Доді з принцесою Уельською.

Баррелл розповів, що аль-Фаєд сказав Діані: "Я хочу, щоб ти вийшла заміж за мого сина, тому що за єгипетською традицією батько йде першим. Я спатиму з тобою", — казав Мохаммед. Принцесу буквально кидало в жар від таких слів, цитує слова пана Баррелла видання The Sun.

Колишній дворецький розповів, що принцеса Діана називала колишнього магната Harrods "Йодою" на честь зморшкуватого зеленого персонажа "Зоряних війн", а також "Богом" через його роздуте его. А ще вона часто скаржилася, що аль-Фаєд дозволяв собі розпускати руки, обіймати її і цілувати їй руку надто довго під час привітання, ніби натякаючи на інтерес до її персони.

Пол Баррелл каже, що принцеса була обурена пропозицією від 60-річного чоловіка переспати з нею, жінкою, яка була майже вдвічі молодша за нього. Вона називала його моторошним і слизьким. І їй була гидка його поведінка.

З принцесою аль-Фаєд познайомився 1986 року на матчі з поло, спонсорованому Harrods. Цей епізод був показаний і в серіалі "Корона". Він зробив усе можливе, щоб звести принцесу з його сином Доді, а також обсипав Діану подарунками, дозволив їй користуватися секретним входом до свого магазину у Найтсбріджі і став для неї довіреною особою. Фургони Harrods прибували до Кенсінгтонського палацу з новітніми гаджетами та подарунками, які Діана відправляла все назад, але її персонал приносив все нові й нові пакунки. Пол Баррелл, який працював на Діану від 1987-го до 1997 року, заявив, що мільярдер аль-Фаєд намагався пом'якшити її та скористатися її вразливістю.

"Harrods став для неї безпечним притулком. Він був лише за два кроки від її улюбленого ресторану San Lorenzo, і їй подобалося заглядати туди. Фаєд дозволив їй використовувати секретний тунель, який веде під землю і назад до магазину. Він сказав їй, що вона може отримати все, що захоче, безкоштовно, але вона відмовилася, і дозволив їй і хлопчикам ( Вільяму і Гаррі, синам Діани) ходити по магазинах пізно вночі. Те, що він зробив, це дав їй те, чого їй не дала королівська сім'я. Він організував для неї втечу, і він знав, що робив. Він дав їй можливість досліджувати світ, який вона вважала безпечним".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Є велика різниця: Медик розповів, що ж бачать люди перед смертю

понеділок, 30 вересень 2024, 23:51

Лікар паліативної допомоги розповів про те, чому дорослі та діти, як правило, по-різному сприймають те, що бачать перед смертю. Про це повідомляє видання Unilad, передають Патріоти України. Ви, ймовірно, чули про багатьох людей, які повідомляли про те,...

Відверто домагався дівчини сина: Дворецький принцеси Діани розповів жахливі подробиці її стосунків із батьком Доді аль-Фаєда

понеділок, 30 вересень 2024, 22:57

Колишній дворецький принцеси Діани – Пол Баррелл – розповів подробиці стосунків Діани та власника одного з найвідоміших універмагів Лондона Harrods Мохаммеда аль-Фаєда. Відвертість пана Баррелла пролунала після того, як десятки жінок розповіли в докуме...