Відвертий натяк: Посол РФ подарував Лукашенку мапу, на якій вся Білорусь - це чотири губернії Російської імперії, - політтехнолог Голобуцький

Подарунок цілком вкладається в гіпотези експертів щодо наміченого аншлюсу Білорусі.

"Посол Росії в Білорусі Мєзєнцев подарував напередодні візиту Лукашенка до Москви перший примірник факсимільного видання 1866 року мапи, на якій вся Білорусь - це 4 губернії Російської імперії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Як прокоментував цей ганебний подарунок журналіст кремлівського пулу Дмітрій Смірнов, «Еще одно подтверждение историзма»: Подарить Лукашенко перед визитом в Москву карту белорусских губерний в составе Российской империи - это совсем ни на что не намек, нет".

Цей подарунок цілком вкладається в гіпотези експертів щодо наміченого аншлюсу Білорусі. Лукашенку за втримання контролю над державою дійсно доведеться дуже дорого заплатити. Як і білорусам за нерішучість і сакралізацію влади".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...