"Війна може закінчитись раніше, ніж ми військовим шляхом будемо все звільняти", - Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що війна може закінчитися раніше, ніж ЗСУ все звільнять воєнним шляхом. Про це радник ОП сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини", передають Патріоти України.

Зокрема, Подоляк прокоментував заяву голови Об'єднаного комітету начальників штабів США, генерала Марка Міллі про невисоку ймовірність саме військової перемоги України у війні, яка визначається як вигнання росіян з усієї території, включно з Кримом.

"Я нагадаю просто 24 лютого, коли говорили, що ймовірність того, що Україна вистоїть, дорівнює 0%. Сьогодні закінчились дев’ять місяців цієї війни і Україна знаходиться в фазі контрнаступу, ефективного просування по деокупації своєї території. Тому мені видається, що це просто такий дискусійний майданчик, де можна казати – малоймовірно, велика ймовірність тієї чи іншої події. Але події – це конкретні дії на лінії фронту і це конкретне постачання військових спроможностей", – розповів радник голови президентського офісу.

Він наголосив, що Україна в будь-якому разі ефективно просуватиметься на фронті і прокоментував, чи можлива повністю воєнна перемога держав у війні. "Чи можлива повністю стовідсоткова військова перемога? Можливо, буде виглядати трішки інакше. Наприклад, ми просунемося в Луганській чи Донецькій області, чи впаде велике місто, яке вісім років було окуповане РФ, наприклад, Луганськ, після цього почнуться незворотні процеси – і в політичних елітах РФ, і в суспільстві. І таким чином війна може закінчитись раніше, ніж ми військовим шляхом будемо все звільняти. Тому що буде звільнено воно по факту того, що Росія програла війну", – пояснив Подоляк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...