Війну неможливо зупинити наразі, ніяк: Зустріч Путіна із Зеленським неможлива - президент України не самогубець, - Яковенко

Путін та Зеленський

На думку журналіста Ігоря Яковенка, зустріч Володимира Зеленського і президента країни-агресора Російської Федерації Путіна неможлива, адже президент України не самогубець Таку думку він висловив у програмі "Студія Захід з Антіном Борковським" на Еспресо.TV.


"Президент країни-агресора Росії Володимир Путін та його оточення, особливо генерали, розуміють, що не існує такої опції, коли президент Зеленський, чи будь-який інший керівник України, виконав би ту версію Мінських угод, яка існує в голові Путіна. Тобто включив би терористичний анклав повністю озброєних представників русскава міра, які мають російське громадянство, до складу України. Навіть рух у цей бік українського лідера неможливий", – зазначив Яковенко.

Журналіст наголосив, що Кремль чудово розуміє, що українська влада не піде на умови Кремля щодо виконання Мінських угод, тож зустріч Путіна і Зеленського неможлива, адже немає предмету для спілкування.

"Для Путіна неможливо перестати воювати з Україною, повернути Крим, припинити військові дії на Донбасі. Це неможливо, такої опції не існує. Так само й для Зеленського не існує опції рухатися у бік виконання Мінських угод у тому вигляді, в якому вони існують у голові господаря Кремля. До Зеленського можна як завгодно ставитися, але на самогубця він не схожий", – повідомив Ігор Яковенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...