"Війну в Україні завершать 2023-го, бо в НАТО далі за розкладом - Китай?" - Голобуцький

"Війну в Україні завершать 2023-го, бо в НАТО далі за розкладом - Китай? Висновки із заяви американського генерала Ґілдея. Начальник військово-морських операцій США адмірал Майкл Ґілдей в четвер, 20 жовтня про найближчі воєнні перспективи поза Україною: "Коли ми говоримо про ймовірність цього [нападу Китаю на Тайвань] у 2027 році, я думаю, що це буде 2022 чи, можливо, 2023 рік. Я не можу цього виключити. Я зовсім не хочу здатися панікером". "Військово-морські сили США прийняли менталітет «битись вже зараз», оскільки і Китай, і Росія стають все більш агресивними - що означає, що війська повинні стати більш готовими та більш смертоносними для найближчого конфлікту", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Фактично, нам представили "розклад масштабних воєн" на найближчі роки. І на 2023-й чи максимум парою років пізніше там стоїть війна з Китаєм через напад на Тайвань.

Зважаючи на ступінь залученості США і НАТО до війни в Україні, це означає, що Америка прийняла рішення закрити питання з Росією ДО того, як доведеться зайнятись Китаєм. Щоби вивільнити необхідні ресурси і не розпорошувати зусилля та увагу. Очевидно, питання буде закрите далеко не на користь божевільного ядерного шантажиста.
Висновок: перемога України однозначно стала ближчою. Ймовірно, союзники постараються закрити питання до початку весняної кампанії (що заодно скоротить проблеми із постачанням зерна: США і союзники однозначно зацікавлені, щоб Україна спокійно відсіялась на всіх вільних від мінування площах, проблем у 2022-му через скорочення поставок українського зерна їм більш ніж вистачило). Хоча, звісно. це не означає, що нам буде легше - перемога однозначно буде важкою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...