"Військова допомога США не відновиться": Жданов поділився прогнозом щодо війни в Україні

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що військова допомога США не відновиться, однак прогнози для України у зв'язку з цим не такі похмурі, як роблять деякі, передають Патріоти України.

"Щодо США у мене песимістичні прогнози. Я думаю, що вони випадуть. Думаю, що Білий дім сьогодні настільки слабкий, що навряд чи він подолає перешкоди, які ставлять трампісти у плані ухвалення закону", - сказав він.

Водночас Жданов упевнений, що Європі з часом вдасться перейняти пальму першості і почати забезпечувати ЗСУ необхідним озброєнням: "Так, я розумію, що на перших парах від Європи таких поставок, як від США, не буде, але поступово вони вирівняються".

За прогнозом Жданова, доти на фронті спостерігатиметься "просідання". Він припустив, що вирівняти ситуацію, можливо, вийде влітку, а до осені - "щось визначиться". Він не виключає, що на той час ЗСУ можуть або перейти в активну оборону, або навіть сформувати нову гвардію наступу.

Жданов додав, що в нього "доволі оптимістичний погляд" у майбутнє, необхідно лише пережити цей важкий момент переорієнтації поставок озброєння.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...