Військові оцінюють як "придатні до використання": Греція планує передати Україні велику партію снарядів

Греція планує надати Україні велику партію снарядів, їх буде передано через Чехію. Про це повідомляє iEidiseis, передають Патріоти України.

"Уряд готується відправити велику кількість боєприпасів в Україну через Чехію і домагається схвалення відповідного парламентського комітету", - зазначають у матеріалі.

Також журналісти повідомили, що боєприпаси будуть надходити із запасів армії Греції, а Збройні сили країни оцінили їх як ті, які "придатні до використання". У Греції планують їх продати за 150 мільйонів євро. Крім того, військові зазначили, що серед виставлених на продаж снарядів є і ті, що досі використовували на навчаннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...