Військові врятували сім'ю з двома дітьми, яка благала про допомогу з горища (відео)

Українським військовим вдалося евакуювати сім'ю із затоплених Чайок Херсонської області, яка благала про допомогу з горища, привертаючи увагу дрона ЗСУ, повідомляють Патріоти України.

Вчора українські захисники передали сім'ї питної води дроном. Цей щемливий момент зняв безпілотник. Згодом воїни терооборони спланували евакуацію та реалізували її.

12-річного Максима, його 4-річну сестру, маму та кішку вдалося врятувати з Чайок. Після порятунку із сім'єю зустрівся аеророзвідник, який передавав їм воду дроном. Хлопчик кинувся воїну в обійми, після запитання про те, чи це він ловив воду з квадрокоптера.

Хлопчик розповів, що Чайки повністю затоплені. Вони зустріли повінь у будинку сусідки. Вода почала затоплювати другий поверх, тому люди перебралися на горище. Звідти й побачили дрон ЗСУ. Тероборонівці евакуювали їх човном.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...