Військовий експерт назвав єдиний спосіб закінчити війну з Росією і це не переговори (відео)

Мобілізація, оголошена російським диктатором Володимиром Путіним, є політичним самогубством та вбивством Росії як держави, на думку військового експерта Павла Лузіна. Про це він розповів в ефірі Радіо НВ, передають Патріоти України.

Лузін переконаний, що мобілізація в Росії приречена на провал та призведе до остаточного краху РФ:

«Мобілізацію можна оголосити, але не можна організувати успішно. Ми спостерігаємо, розтягнутий у часі суїцид російської влади, який зараз трансформувався в суїцид російської державності», — заявив Лузін.

На його думку, оголошена мобілізація змусила громадян РФ задуматися про своє майбутнє та почати шукати правду про російсько-українську війну: «Затяті, не те що, навіть, прихильники Путіна, а просто ті, хто заплющував очі і вуха всі ці шість місяців, намагалися не бачити і не чути ні про втрати, ні про Бучу, ні про Ізюм, ні про Маріуполь — ні про що. Вдавали, що нічого не відбувається. Вони зараз моніторять інтернет на предмет реальних втрат і картинок, щоб зрозуміти, що на них може очікувати. Дивляться і жахаються».

Лузін вважає, що успішний контрнаступ ЗСУ в Харківській області став сигналом про поразку РФ для найпереконаніших прихильників Кремля: «Вони злякалися, якщо не сказати грубіше. Навіть до самих дубоголових дійшло, що війну програно і це продовження агонії».

Експерт підкреслив, що РФ має просити про капітуляцію, оскільки іншого виходу не існує. За його словами, вибір Путіна на користь продовження ескалації - це спроба змусити Україну та Захід до будь-яких переговорів.

Проте експерт переконаний, що єдиний спосіб закінчити війну — це «Не переговори з Росією, це військовий розгром Росії. Повний та безповоротний».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...