Військовий експерт припустив, коли буде найкраще завдати третього удару по Кримському мосту

Якщо Україна завдасть потужного третього удару по мосту через Керченську протоку, то це надовго виведе його з експлуатації. Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан, передають Патріоти України.

Він заявив, що завдати удару оптимально по плавучих кранах, які підійдуть для ремонту моста, оскільки це кораблі, в них буде легше влучити, а пальне в кораблях уже саме спалить міст разом із залізничною частиною.

"Удару можна завдавати тоді, коли, знову ж таки, проходитиме поїзд, тобто ще й потяг перехопити з паливом або боєприпасами. Тоді цей міст щонайменше на пів року вийде з ладу і можна буде деокупувати Крим набагато простіше", - сказав Світан.

Експерт заявив, що й самі по собі кораблі є хорошою ціллю для атаки, проти яких можна використати ракети "Гарпун", "Нептун", Storm Shadow та SCALP. "Особливо ці ракети з головками самонаведення на останньому етапі траєкторії можуть перемикатися, і на них взагалі неможливо впливати за допомогою систем радіоелектронної боротьби", - додав він.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

СВО йде "за планом": Як виглядає великий цвинтар російських окупантів у Курську (відео)

субота, 28 вересень 2024, 15:30

У Курську на території Північного цвинтаря величезна кількість могил російських окупантів, які воювали в Україні та були там ліквідовані. Відео, зняте на цвинтарі, розповсюджують у соцмережах, передають Патріоти України. "Старі психопати, які відправил...

Російське посольство хотіло показати фото літака F-16 "збитого в Україні", але щось пішло не так

субота, 28 вересень 2024, 15:16

Російське посольство в ПАР видало фото літака F-16, що впав у 2019 році в Каліфорнії, за фото винищувача, який зазнав аварії в Україні в серпні 2024 року. Фотофейк посольство опубліковало на своїй сторінці у соцмережі Х, передають Патріоти України. На ...