Військовий експерт розповів, чому масованих ракетних ударів не було майже два місяці

Майже двомісячна пауза між двома останніми ракетними обстрілами України пояснюється зміною тактики російських окупантів. Про це заявив військовий експерт Олексій Мельник в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Росія не відмовляється від своєї тактики. Тимчасове зменшення обстрілів або паузи між такими обстрілами було обумовлено тим, що Росія готується до протидії українському контрнаступу. По всій видимості, паралельно вони працювали над більш ефективними способами і тактикою застосування цієї зброї", – заявив він.

Коментуючи удар по Умані, Мельник зізнався, що у нього є розуміння, чому ракета прилетіла саме в той будинок, який постраждав 28 квітня. Однак назвати цю причину він відмовився. "Це умовно високоточна зброя. Мабуть, було б великим компліментом говорити, що вони цілили саме в цей під'їзд", – вважає Мельник.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...