Військовий експерт Самусь спрогнозував, коли Україна може отримати F-16

Передавання Україні винищувачів F-16 пов’язано з передвиборчою компанією. Про це в ефірі телемарафону повідомив директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь, передають Патріоти України.

"Історія F-16 пов'язана абсолютно тісно з передвиборчою кампанією. Політтехнологі, які допомагають адміністрації чи команді Байдена, вони просто не радять втягуватися в цю історію до того, як Україна досягне успіху. Моя думка, якщо українські війська, наприклад, до завершення осінньої кампанії дійдуть до Криму, тоді Ф-16 нам дадуть максимально швидко, десь на початку 24-го року. Якщо ні, тоді буде відкладено аж до самих виборів, тобто десь вересень-жовтень 24-го року”, - розповів Михайло Самусь.

За його словами, винищувачі, можливо, дадуть у вересні. “Наприклад, половину ескадрильї - 6 штук, але для того, щоб вони не брали участь в бойових діях. Чому це робиться? Синдром Афганістану. Оці погані історії нікому не треба. Зібють кілька F-16, потім Трамп виступить "що ви робите, витрачаєте гроші платників податків" і так далі. Тобто якщо це буде success story, тоді будуть швидко, якщо ні, то ні”, - підкреслив військовий експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...