Військовий Гнезділов, якій самовільно залишив частину, пожартував про бігборд із собою (фото)

Військовослужбовець Сергій Гнезділов, який самовільно залишив частину (СЗЧ), пожартував про бігборд із його фотографією. Відповідне фото він опублікував в Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він сфотографував один з бігбордів, на якому розмістили його фотографію з написом: "Друже, мені потрібна підтримка не в коментарях, а пліч-о-пліч у боротьбі проти ворога".

Проте наразі Гнезділов зауважує: "Коли реклама трохи устаріла".

В контексті цього варто нагадати, що Донецька спеціалізована прокуратура у сфері оборони відкрила кримінальне провадження за статтею про дезертирство проти військовослужбовця та активіста Сергія Гнезділова, який публічно заявив про самовільне залишення служби через відсутність визначених строків демобілізації бійців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...