Військовий оглядач оцінив втрати Росії внаслідок удару БПЛА по аеродрому в Сольцях

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко прокоментував обстріл безпілотниками аеродрому "Сольці" в Новгородській області РФ, передають Патріоти України.

"Російське міністерство оборони визнало удар якимось БПЛА по летовищу "Сольці" в Новгородській області, звідки злітають стратегічні бомбардувальники Ту-22М3. Заявляють про пошкодження одного із літаків. Якщо визнають пошкодження одного літака, то десь є другий і третій", - написав Коваленко.

В Сольцях, по якому вдарив БПЛА, знаходилися надзвукові ракетоносці-бомбардувальники Ту-22М3, які запускають ракети Х-22.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...