Військовий припустив, коли і чому Росія може піти новою війною в Україну

Українці мають бути готові, що навіть після закінчення війни і виходу на державний кордон 1991 року, через 10-15 років Росія, набравшись сил, спробує ще раз повернути втрачене і захоче напасти знову. Про це розповів колишній боєць “Азову”, боєць 3 ОШБр та інструктор “Військової школи командирів імені полковника Євгена Коновальця” з позивним “Мактавіш”, передають Патріоти України.

“Для мене повернення кордонів 1991 року — це часткова перемога. Ми маємо зрозуміти, що ідеальним варіантом для нас було б знищення Російської Федерації як держави. Щоб вона розпалася на окремі держави, її захопила інша країна. Але виходячи з реалій ми розуміємо, що такого не буде. Навіть якщо ми повернемося до кордонів 1991 року, Росія ослабне, втратить можливість впливу на нас, втратить у політичному плані — з нею менше будуть рахуватися. Але вона залишиться як держава і вона не змінить ніколи свого рішення щодо України”, — каже військовий.

За його словами, Росія завжди намагатиметься взяти Україну під своє управління, знищити як націю і просто захопити територію.

“Навіть якщо ми повернемось на кордони, нам доведеться продовжувати розвивати армію, зміцнювати політичні союзи, створити кордон між цивілізацією і РФ. І ми маємо бути готові, що через 10-15 років Росія, набравшись сил, у тому вигляді, якому вона буде тоді, спробує ще раз повернути втрачене. Це наші реалії. Наскільки сильними ми будемо, настільки меншим буде бажання у Росії на нас напасти знову”, — розповів “Мактавіш”.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...