"Вільних місць немає": У Криму в ресторані відмовилися обслуговувати російських військових

У тимчасово окупованому Криму в одному із ресторанів відмовилися обслуговувати російських окупантів. Про це пише Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України.

Зазначається, що місцевий колаборант Олександр Таліпов, який переслідує проукраїнськи налаштованих кримчан написав донос до ФСБ. За його словами, йому відмовили в обслуговуванні через те, що він зайшов до ресторану із групою інших військових.

"Мене 1.07.23 року разом з моєю дружиною та моїми товаришами відмовилися впускати в ресторан "Барбарос" який знаходиться в селі Смарагдове Джанкойського району через те, що я та мої товариші були у військовій формі одягу. Спочатку співробітники говорили, що нам просто заборонено Вхід, потім прямо перед нами почали розставляти таблички "резервування столів" і нахабно брехати в обличчя, що місць немає", - цитує військового РФ зрадник Таліпов. Чи відреагувала вже на це російська спецслужба наразі невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...