"Він був мені як брат, але я помилився": Олег Винник розповів, чому порвав зі своїм продюсером

В ексклюзивному інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яке з особливим трепетом чекали шанувальники, український артист Олег Винник розповів, коли виїхав з України, як склалася його творча діяльність у Німеччині та чому він побив горшки з колишнім продюсером Олександром Горбенком. Діалог з артистом журналістка виклала на Youtube-каналі «Крупним планом», передають Патріоти України.

Передусім артист запевнив, що своїх шанувальниць він не покине і що він із тих виконавців, які ніколи не маніпулюють своєю публікою. Говорячи про війну, Олег сказав, що проти ворога мають воювати професіонали, а він займається благодійністю та активно пересилає кошти на фронт. До речі, Винник називає «вовчицями» авто, які передає військовим.

«Кожен має займатися своєю справою. На початку війни я хотів купити чотири БТР, і хотів зробити з них бункер. І накупляти зброї, кулеметів», – наголосив артист.

Олег розповів, що виїхав за межі країни одразу після повномасштабного вторгнення Росії, а саме 26 лютого, а також вивіз сім’ю продюсера Олександра Горбенка. З Горбенком артист співпрацював з 2006 року. «Ніколи він не був продюсером, він був мені партнером. Він був мені як брат, але я помилився», – розповів виконавець.

З інтерв’ю стало зрозуміло, що у Винника з продюсером у певний момент виникли розбіжності і вони просто-напросто побили горшки. «Всі пісні тепер належать мені, ми розійшлися нотаріально, без намірів повертатися до спільної роботи. З Горбенком нема що ділити», – наголосив співак.

Щодо хвороби Винник не розпорошувався і деталей не розповів. Лише зазначив, що хвороба рідкісна, почалася в турі. І завдяки жінці, яка його підтримує, виконавець тримається на плаву.

Додамо, що Винник зробив невеличку екскурсію Берліном, розповів, що мріє про хатинку біля озера, а також подарував ексклюзивну шкіряну куртку Вікторії Курочці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...