"Він обіймав мою дружину": Український дипломат розповів про незвичайну зустріч із президентом Бразилії

Посол України в Бразилії Андрій Мельник розповів про зустріч із президентом Бразилії Луїзом Інасіо Лулою да Сілвою, під час якої дружина посла внесла корективи до офіційної авдієнції. Цим український дипломат поділився в інтерв'ю «Українській правді», передають Патріоти України.

За словами Мельника, він як дипломат часто досягає більших результатів завдяки своїй дружині. І зустріч із президентом Бразилії тому приклад. Посол пригадав, що розмова з очільником країни мала бути стандартною – 10-15 хвилин: це час для спілкування та вручення вірчої грамоти.

«Але коли ми вже фактично мали вставати, слово взяла Світлана (дружина - ред,), причому зробила це незаплановано. Вона розказала йому історію про зустріч із папою Римським, під час якої той просив передати вітання президенту Лулі. Після цієї історії ми ще 15 хвилин навстоячки розмовляли з Лулою, він обіймав мою дружину, це був такий неформальний момент. І всі протоколісти, дипрадники, які брали участь у цій церемонії, вони не вірили, що це може бути», – наголосив дипломат.

Мельник зауважує, що й до сьогодні, коли він приїжджає до МЗС – там пригадують цю історію. Окремо посол додав, що дружина не реагує негативно на його різкі висловлювання, а навпаки «під'южує» та закликає не мовчати у певних ситуаціях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удары по российским нефтебазам: смысл и перспектива - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:59

В августе этого года самым ярким явлением в России стали регулярные пожары на нефтебазах. Одним из наиболее показательных проявлений данной тенденции является пожар в Пролетарске Ростовской области, полыхавший 10 долгих дней. Но у многих стал возникать...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 30 серпня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:45

Сьогодні 30 серпня. Триває 919 доба оборони України проти російської навали. Новогродівка під окупацією російських військ, що дало їм змогу просунутися на південь у напрямку Маринівки та через Михайлівку до Селидового. . Зараз біля Селидового тривають ...