"Він робив це, коли мами не було вдома": Блогерка Трінчер розповіла, як батько тягав її за волосся

Співачка та блогерка Анна Трінчер поділилася, як рідний батько погано з нею поводився, тягав її за волосся та кричав на неї. В Instagram-stories артистка розповіла, що в неї з татом від дитинства були погані стосунки, передають Патріоти України.

Виконавиця почувалася непотрібною дитиною, хоча дуже хотіла, аби в її житті був присутній батько. "На жаль… Тато завжди поводився зі мною, як з непотрібною дитиною. Емоційно тата я не відчувала, але дуже тягнулася до нього…", - поділилася Анна.

За словами Трінчер, в її батька була неконтрольована агресія. Чоловік кричав на доньку, погрожував їй, тягав за волосся. Насилля відбувалося, коли мами Анни не було вдома.

"Він тягав мене за волосся… Кричав на мене…Погрожував зняти телевізор у моїй спальні і розбити його… У нього була неконтрольована агресія. Все це він робив, коли мами не було вдома. Він не займався моїм вихованням, а лише казав: "Я тобі куплю іграшку, а ти мене слухайся, добре?" – пригадала співачка.

Коли виконавиця почала досягати кар'єрних успіхів, батькові було все одно. За словами артисти, він не підтримував її взагалі. "На мої спектаклі, концерти він не ходив і, в цілому, не звертав увагу на мої успіхи", - розповіла Анна.

Як результат, із батьком співачка не спілкується вже шість років. Трінчер ділилася, що хотіла б обговорити з татом усі проблеми, що її непокоять, однак наразі вона психологічно не готова зробити цей крок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...