"Він таку хр*нь говорив": Оля Полякова побилася з росіянином (відео)

Українська співачка Оля Полякова розповіла, що в 2015 році вона активно будувала свою кар'єру в Росії, проте вона завжди була проукраїнськи налаштована. За її словами, їй складно було знаходити спільну мову з росіянами, тому що вони не сприймали позицію інших людей. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка зізналася, що навіть побилася з одним з операторів телешоу на росТБ. Як виявилося, Олі не сподобалася його проросійська позиція, тому вона полізла до нього з кулаками, передають Патріоти України.

"Одного разу я навіть побилася з оператором. Він таку хр*нь говорив, що я просто полізла до нього битися. Говорив про це "розп'яття хлопчиків" і всяке інше, що чув по телевізору. Нам здавалося, що з ними можна говорити і переконати. Це неправда", - сказала Полякова.

Вона додала, що незважаючи на бійку їй не вдалося донести правду до російського оператора. До слова, на початку 2015 року Полякова припинила будь-яку співпрацю з країною-агресора. Вона повернулася в Україну і почала розвиватися на батьківщині. Зараз співачка каже, що рада, що тоді ухвалила таке рішення.

"Для мене велика радість, що артисти, які розвернулися на початку 2015 року в бік України і почали розвивати український шоу-бізнес тут... Ці артисти його і зробили буквально за три-чотири роки. Красивим, вишуканим, різноманітним", – зазначила Полякова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...