"Він там мегашпигунську операцію провернув": Коля Сєрга назвав єдиного росіянина, з яким продовжує спілкуватися

Український співак і військовослужбовець Коля Сєрга зізнався, з ким із росіян продовжує спілкуватися, передають Патріоти України.

З початком повномасштабної війни музикант, який і сам певний час жив у РФ, розірвав усі зв'язки з країною-агресоркою. Однак одна людина все ж заслужила довіру артиста. Як зізнався Сєрга, у нього є товариш, з яким він досі спілкується, адже той відмовився від громадянства РФ і допомагає українцям.

Ім'я свого друга артист розривати не став, але розповів, що той мандрівник і всіма силами зараз намагається допомогти українцям перемогти. "Це мандрівник. Я не буду казати, як його звати, бо це буде небезпечно для нього. Він ще від початку повномасштабної війни поїхав із Росії та отримав паспорт іншої країни. Він допомагав нам, і навіть ризикуючи своїм життям, перебуваючи в Росії, він перепрошивав дрони, бо вони купляються на російські паспорти. Він там мегашпіонську операцію провернув. Після того генератор купляв, з Європи передавав для госпіталю. Я спілкуюся з ним. Незважаючи на те, що він працює і все, що завгодно готовий робити, в ньому є відчуття провини за те, частиною якої країни він є. Це потужна людина і дуже свідома", - сказав Сєрга в інтерв'ю Андріані Кучер.

Зазначимо, що раніше Сєрга розповідав про те, що має родичів у Росії. Але через їхню антиукраїнську позицію співак припинив з ними будь-яке спілкування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...