Він вас смішив з "Кварталом 95": Стала відома особа нардепа, котрий вимагав хабар за те, що не буде заважати ремонтувати інфраструктуру на Сумщині

Патріоти України вже розповідали про вручення підозри народному депутату за дикий прояв корупції, в кращих традиціях рекету 1990-х. А політтехнолог Олексій Голубицький назвав ім'я достойника і деякі цікаві факти з його діяльності.

"От цього шоумена з "GB Event by Kvartal 95" оперативно виключили зі складу партії "Слуга народу" (так повідомлено на ФБ-сторінці партії). А всього лише хотів 3,4 млн грн - нещасних $85 000 - "за те, що не перешкоджатиме проведенню ремонтних робіт об'єктів інфраструктури на Сумщині". В сенсі, водогону в Ахтирському районі. Зараз НАБУ і САП пред'явили підозру.

Це Микола Задорожний, обраний щирими виборцями 162 округу Сумщини. А чого б не обрати: обличчя викликає довіру, одразу видно фундаментальність товариша. Та й обличчя знайоме - в телевізорі в "Бійцівському клубі" бачили, дуже сміялись. Тепер, мабуть, сміятись перестали.

За повідомленнями НАБУ і САП, відкат складав 10% від загальної суми контракту. Ще 4% мали відійти правоохоронцям за раптову сліпоту.

Хоча загалом ситуація дивна: і за що тут виключати? Нічим не гірший від інших депутатів. Хіба би діяв не по поняттях. Ну, тоді так, заслужив."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Формалізм у оцінці реального стану військ, закінчується трагедією... - Костянтин Машовець

вівторок, 16 липень 2024, 8:05

Формалізм у оцінці РЕАЛЬНОГО стану військ, рано чи пізно, закінчується трагедією... причому, навіть тоді, коли твоя "красіва" доповідь станом "на зараз" повністю задовольнила старше командування... За формальною цифрою у зведеній таблиці даних, або так...

Народні прикмети на 16 липня: Як цього дня не вимести з життя всю удачу

вівторок, 16 липень 2024, 7:05

16 липня за новим церковним календарем (29 липня - за старим) - день пам'яті преподобного Іоанна Вишенського, Святогорця, українського релігійного діяча і видатного афонського подвижника. 16 липня за старим календарним стилем - день пам'яті мученика Як...