"Він вже розробив один ідіотський план": Герасимов поставлений не для того, аби перемагати в Україні, - Піонтковський

Знаковий американський політолог Андрій Піонтковський зазначив, що Герасимов і Шойгу вчинили міні воєнний переворот, вони хотіли ліквідувати Пригожина, зокрема фізично. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Це не Рокосовський, якого Сталін витягнув з табору у безпорадному становищі й доручив йому один із фронтів. Герасимов уже показав себе як військовий керівник, ви ж бачили весь цей безглуздий план перших днів війни. Звичайно, що Путін несе відповідальність за саму ідею війни, за філософію ненависті, але ідіотський план із танковими колонами, які йшли з півночі, розробляв Герасимов", - підкреслив політолог.

Андрій Піонтковський зауважив, що якості "полководців" Герасимова та Шойгу вже були продемонстровані. "Герасимов поставлений не для того, аби перемагати в Україні. Герасимов і Шойгу вчинили міні воєнний переворот, вони хотіли ліквідувати Пригожина, зокрема фізично. Історія ставить великий експеримент над Росією, це альтернативна історія гітлерівського фашизму з Ремом (одного з лідерів націонал-соціалістів і керівника Штурмового управління СА) -ред.), який переміг у 1934 році рейхсвер (назва збройних сил Німеччини 1919-35 рр. – ред.) і сам став фюрером. Така зараз головна інтрига в Росії. Тим більше вони розуміють, що після Давосу й Рамштайну долю війни вже вирішено", - сказав Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...