"Він вже зустрічався з Настею": Експідопічна Потапа заявила, що він пропонував їй інтим в обмін на кар'єру

Українська співачка GIP C, яка співала в гурті NZK та співпрацювала з продюсером Потапом, заявила, що репер нібито схиляв її до інтиму. Про це виконавиця розповіла у своїх соцмережах. За її словами, Потап пропонував їй непристойні речі в обмін на успішну музичну кар'єру, передають Патріоти України.

"Я припускаю, що конкретно мене взяли, бо щось чесалося в штанях. Як інакше пояснити наші "великі" розмови в неробочий час, вночі, з лисим Альошою (Потапом – прим. ред.), мені незрозуміло. Він мені каже: "Я тебе хочу на задньому сидінні, щоб ноги ось так були". Я кажу: "Це прямо пропорційно моїй майбутній кар'єрі в гурті?". Він каже: "Прямо перпендикулярно". Я кажу: "Я взагалі-то приїхала знімати мірки. Зупинись, давай мірки знімемо". Він каже: "Може, щось інше поміряєш?", - заявляла виконавиця.

Обережно! На відео присутня нецензурна лексика!

Виконавиця розповіла, що їй доводилося "клеїти дурня". За словами співачки, на спільних зустрічах з Потатом та Настею Каменських репер поводився так, нібито нічого не відбувається. Утім, GIP C далеко не всі повірили. Користувачі Мережі переконані, що дівчина просто намагається хайпувати на імені відомого артиста та бреше. На що виконавиця заявила, що у неї є докази своїх слів. Однак поки що, вона не збираються їх оприлюднювати.

Також у користувачів сумніви щодо правдивості слів артистки викликають її старі дописи. Так, GIP C була на весіллі Потапа та Насті Каменських, публікувала спільні фото та вітала їх зі святами. Ба більше, звинуватити репера у непристойних речах співачка вирішила саме перед виходом пісні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...