"Він зрадив мені з жінкою": Відомий український дизайнер розповів про стосунки з чоловіком

Український дизайнер та режисер, засновник бренду ZALEVSKIY Олексій Залевський вперше за довгий час поділився подробицями особистого життя. Він зізнався, що перебував у стосунках з чоловіком, передають Патріоти України.

Режисер зазначив, що для нього ніколи не була важлива стать людини, а цікавили люди загалом. За словами 50-річного Залевського, понад 30 років тому він закохався у чоловіка, особу якого дизайнер розкривати не хоче. Єдине, що про нього відомо – він з Росії.Олексій каже, що їхній роман тривав близько року. Проте чоловіки розірвали стосунки після зради одного з них.

"Ми настільки кохали один одного, що в нас жодного разу не було сексу. Це було кохання отаке. Він мене покинув і поїхав. Він зрадив з жінкою. Вона його заразила якоюсь венеричною хворобою ще. Я йому колов уколи і все одно продовжував кохати", – відверто розповів режисер.

На запитання про те, коли Олексій востаннє закохувався, він відповідає, що це було ще 20 років тому. Наразі, як зізнається знаменитість, його серце вільне. Він не боїться самотності і додає, що поки що не зустрів людину, з якою хотів би прожити це життя.

"Я для цього нічого не роблю. Я не проти і бар'єрів не ставлю. Але нема в мене таких людей навколо. Значить нема, значить доля моя така. Я більш спокійно цього ставлюся. Побутовий райдер для мене не важливий", – сказав Залевський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 3 жовтня 2024 року - Злий Одесит

четвер, 3 жовтень 2024, 23:11

Сьогодні 3 жовтня. Триває 953 доби героїчної оборони України від російської агресії. . У сьогоднішньому огляді розглядаємо ситуацію у Вугледарі, де українські військові змушені були залишити місто. Які наслідки цього відступу? Як це вплине на загальну ...

Як виглядає військовий аеродром "Борисоглєбськ" у РФ після удару українських дронів (супутникові фото)

четвер, 3 жовтень 2024, 22:05

"Радио Свобода" опублікувало в Telegram супутникові знімки наслідків удару українських дронів по військовому аеродрому "Борисоглєбськ" у Воронезькій області країни-агресора РФ у ніч проти 3 жовтня, передають Патріоти України. На оприлюднених знімках ав...