Вінницький військком таємно отримав квартиру замість воїна, - журналістське розслідування

Керівник Вінницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ Роман Потерлевич міг таємно отримати квартиру від міського забудовника та волонтера. Йдеться про нерухомість, яку обицяли одному з українських воїнів. Про це йдеться у розслідуванні проєкту Компромат.leaks, передають Патріоти України.

Як зазначається, на початку 2023 року вінницький забудовник та волонтер Володимир Хоменко анонсував виділення восьми квартир для родин військових та добровольців, які нині боронять Україну. Розслідувачі пишуть, що сім українських родин вже отримали жітло, призвіща власників відомі, про них писали журналісти.

Однак щодо восьмого героя данних немає – забудовник інформацію не надав, пояснивши що людина нібито хоче залишитись неназваною, бо воює. Водночас, за інформацією Компромат.leaks восьма квартира на 65 м. кв. нібито таємно відійшла керівнику військомату Вінниці. Нерухомість записана на його 70-ти річного батька Потерлевича Миколу Івановича.

Автори проєкту додали, що забудовник відмовився коментувати ситуацію, лише порадив звернутися з даним питанням до голови Вінницької ОВА Сергія Борзова. Крім того, "подарунком" зацікавилося Державне бюро розслідувань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...