"Віра обібрала його по максимуму": Продюсер розповів цікаві подробиці щодо розлучення Меладзе й Брежнєвої

Навколо стосунків співачки Віри Брежнєвої і композитора Костянтина Меладзе ходить багато чуток. Вже давно подейкували, що вони розлучилися через війну в Україні, а зараз цю інформацію підтвердив російський продюсер Леонід Дзюник. У коментарі росЗМІ він сказав, що Брежнєва наполягала на тому, щоб Меладзе публічно виступив проти війни в Україні, а той відмовився це робити, передають Патріоти України.

"Я не можу. У мене все життя в Росії - літні батьки, брат, робота", - цитує слова Меладзе Дзюник.

Він додав, що саме це стало причиною для розбіжностей у подружжя. В результаті, за словами Дзюника, Костянтин пішов у тривалий запій. "Як мені розповіли, при оформленні розлучення Віра обібрала його по максимуму. Зажадала у нього значну грошову компенсацію і частину його численної київської нерухомості", - розповів російський продюсер.

Розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе

Чутки про їхнє розлучення з'явилися вже дуже давно, проте самі знаменитості ніяк їх не коментували. На те, що в їхніх стосунках не все гладко вказувало і те, що Брежнєва відзначила своє 40-річчя в Києві і зізналася тоді чоловікові в коханні, а ось його вона публічно не вітала з 59-річчям.

Також в ЗМІ періодично з'являється інформація, що вони розлучилися через різні політичні погляди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...