"Вісь катастроф і небезпеки на фронті": Відомий астролог попередила українців про важкий грудень

Грудень 2022 року буде насиченим та цікавим. Прогноз на місяць склала відомий український астролог Валентина Віттрок. На що слід чекати і до чого себе готувати - читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Ось що написала Віттрок у своєму блозі: "Останній місяць року знаменний не тільки Різдвом і новорічним феєрверком. Він вносить нові енергії і поступово переносить нас в інший рік. На початку місяця транзит Місяця по Овну (2-4) може внести імпульсивність і помилковість у фінансах. Сонце 2-го грудня проходить вісь катастроф і тому намагайтеся контролювати імпульсивність, це небезпечний час не тільки на фронті, але і в повсякденному житті".

Експерт уточнила, що перші числа місяця будуть важкими. Всі знаки Зодіаку можуть переслідувати неприємності, погане самопочуття, можуть бути смерті і інші погані звістки.

Повня 8 грудня принесе підвищену дратівливість, конфлікти, нерви, а також в цей день буде високий ризик аварійності на дорозі або поломки якоїсь техніки. Віттрок попереджає, що на цю дату не варто планувати нічого доленосного - краще перенести всі важливі події на більш раніше або більш пізні числа.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...