Вісім бійців взяли в полон 16 росіян. Контратака у Нью-Йорку 425-го батальйону "Скала", - Бутусов

Чим мене вразив цей подвиг групи бійців, які успішно штурмували елеватор у Нью-Йорку (який наші утримують досі). Три доби безперервно вели бій, взяли 16 полонених, зачистили кілька будинків група бійців, більшість з яких були мобілізовані у травні 2024 року. Вони пройшли місяць інтенсивної підготовки у 425-му штурмовому батальйоні «Скала», отримали повне забезпечення, командира роти з числа колишніх штурмовиків, досвідчених сержантів - командирів групи, управління з дронів, вогневу підтримку БМП, танку та дронів, і успішно виконали бойове завдання ТРИ ДНІ БЕЗ ЖОДНИХ ВТРАТ. Це чергова демонстрація, що навіть мобілізовані бійці, за належної короткої підготовки, з адекватним управлінням та з адекватною постановкою завдань здатні у бою перемагати ворога, який чисельно переважає. Як би хотілось, щоб це колись стало у нас правилом.

Українські штурмовики розповідають про ризиковану операцію у Нью-Йорку Донецької області. За деякими даними в елеваторі засіло п'ятеро російських окупантів, однак коли наша штурмова група увірвалась туди, то виявилось, що росіян було 16. Реконструкція цих подій очима її учасників, в тому числі російських полонених, та унікальні кадри бою - у новому відео на ютуб-каналі "БУТУСОВ Плюс".




Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...