Вітамінні перекуси: Як поживає бегемотиха Лілі у "КиївЗоо" (відео)

Лілі дуже любить поласувати соковитими яблучками.

Вітамінний перекус та водні процедури корисні для тварин і зокрема для бегемотихи Лілі, яка мешкає у Київському зоопарку. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук "Київський зоологічний парк загальнодержавного значення", передають Патріоти України.

За даними, це миле відео, на якому директор Київського зоопарку Кирил Трантін годує яблуками бегемотика, опублікували у Facebook.

«Наша Лілі насолоджується соковитими яблучками від директора Київзоо, приймає водяні процедури, ніжиться на сонечку та запрошує в гості», – зазначають у Київзоо.

Бегемотику уже 4 роки. У Київський зоопарк його привезли у 2016 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...