​"Вітер змін принесе надію на мир... У той час, коли світ вважатиме, що все втрачено, досвід та витримка українців стануть прикладом для інших країн": Знайдено пророцтво про закінчення війни в Україні 2024 року

Мир в Україні запанує наприкінці 2024 року. Про це йдеться в пророцтві, яке опубліковане на ресурсі «Український молитовник».

Відповідно до передбачення, вітер змін принесе надію на мир у середині 2024 року: зібрання мудреців і лідерів світу знайде шлях до миру.

В той же час у пророцтві зазначається, що перемога для України не прийде легко. Тому потрібно запастися терпінням та вірою, бо буде здаватися, що настали найтемніші часи.

- У кінці 2024 року з'явиться Світанок нового Миру, небо проясниться і сонце засяє над українськими полями, радість і вдячність наповнять серця, а пісні миру залунають по всій землі.

Народ України, об'єднавшись у своєму прагненні до миру та гідності, стане прикладом для всього світу. І коли настане час світанку нової ери, землі України оживуть новим духом", - йдеться у передбаченні.

Пророцтво говорить, що Україна стане маяком миру на міжнародній арені. Досвід країни, витримка українців стануть прикладом для інших країн.

- В той час, коли світ вважав, що все втрачено, Україна встане як символ непохитної сили та вічної надії для всього людства, і у цих нових днях, коли мир знову оселиться на українських землях, народи світу побачать Україну як Оазис надії та згуртованості, - стверджується у пророцтві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? - Злий Одесит

вівторок, 17 вересень 2024, 0:30

Соревнование посредников на возможных переговорах между Украиной и Россией идет полным ходом. В чем их интерес и каковы шансы? В последнее время тема «мирных переговоров» между Украиной и Россией приобрела второе дыхание, которое в медийном пространств...

На Покровському операційному напрямку противник зумів трохи розширити вклинення в районі Новогродівки, однак за Лисівку та Сухий Яр, зачепитися йому поки не вдається - Костянтин Машовець

понеділок, 16 вересень 2024, 23:19

1. На Куп'янському напрямку, очевидно, противник силами 1-ї "гвардейской" танкової армії (ТА), а саме - її 2-ї "таманской" мотострілецької дивізії (мсд), при дієвій участі 4-ї "кантемировской" танкової дивізії (тд), активно рветься до річки Оскіл по на...