"Візит Зеленського до США був провальним": Захід почав тиснути на Київ, змушуючи до переговорів з Росією - El Pais

Західні партнери почали новий етап тиску на Київ, щоб той став зговірливішим щодо умов припинення війни. Про це пише іспанська газета El Pais, передають Патріоти України.

Видання зазначає, що багато оглядачів назвали “провальними” і навіть “катастрофічними” результати поїздки президента Володимира Зеленського до США наприкінці вересня.

Так, республіканці прямо дали зрозуміти, що першочерговим завданням Києва є піти на поступки Росії задля припинення війни. А президент Джо Байден, хоч і оголосив про новий пакет військової допомоги, але відмовився скасувати обмеження на використання ракет проти Росії.

Кандидат в президенти Дональд Трамп відверто принижував Зеленського на своїх передвиборчих мітингах весь час, доки він перебував у США, пише видання. А виступ Зеленського в ООН “не знайшов очікуваного відгуку” у решти світу.

Зазначається, що Зеленський намагався представити партнерам “План перемоги”, який дозволив би вийти на переговори з РФ з позиції сили. Натомість партнери України просто хочуть, аби ці переговори відбулися якомога швидше, пише газета.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...