"Вкрали, багато вкрали": Волонтер відверто висловився про скандал з оборонними лініями на Харківщині

Скандал з оборонними лініями на Харківщині набирає обертів. Третю лінію місцеві мешканці бачили, другу - бачили частинами, першу лінію не бачили. Але вона є по суті межею на лінії фронту. Про це розповів волонтер та бізнесмен Юрій Сапронов, передають Патріоти України.

"Я знаю, що зараз багато ламається копій. Я не можу сказати, що я досконально розібрався, але дещо я дізнався. Перше: я бачив у чистому вигляді третю лінію оборони, шматочками бачив другу, першу не бачив взагалі, бо за суті – це межа. Що я можу сказати: я точно знаю, що ті підрозділи (не буду їх називати, бо й так тапки в мене літають постійно)”, - розповів Юрій Сапронов.

За його словами, на першу лінію оборони у вересні минулого року вийшли ті підрозділи, на які була перша хвиля удару 10 травня. “Знайти абсолютно спокійно людину, яка підписувала акти виконаних робіт... Якщо це військова таємниця, ДБР чи СБУ це можуть подивитись? Які стояли на першій лінії? Друга лінія також. Я знаю, що фінансувалася за прямим договором Міністерства оборони... А третя лінія – це повністю обласна військова адміністрація… Гроші були виділені, гроші були освоєні. Які – не знаю, але, мабуть, великі. Хтось підписав акти виконаних робіт, акти прийому-передачі. Ну, що за цирк. Це важко знайти, чи важко розібратися? Я думаю: вкрали, багато вкрали. Так і знайдіть, кому належить, хто вкрав”, - підкреслив волонтер.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Із ремонтом у стилі "по-багатому": У Львові за шалену суму продають квартиру поплічника ФСБ (фото)

неділя, 16 червень 2024, 16:19

У Львові виставили на продаж п’ятикімнатну квартиру в центрі, у якій до 2014 року мешкав російський пропагандист, лідер партії "Русский блок" Олександр Свістунов. За цією адресою була зареєстрована і його ГО "Русское движение Украины". Про це повідомля...

Вже після вторгнення: Хмельницький чиновник, підозрюваний у роботі на ФСБ, отримав від влади… квартиру у подарунок (документи)

неділя, 16 червень 2024, 15:30

Начальник відділу програмного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради Руслан Бітюков, який тепер підозрюється у державній зраді, отримав під час війни від місцевої влади квартиру у новобудові. Про це по...