Влада офіційно заявила про "профілактичні роботи": Українські хакери атакували інтернет-інфраструктуру росіян

Команда українських хакерів "BO Team" здійснила низку успішних атак на інтернет-інфраструктуру Росії, паралізувавши її роботу в кількох регіонах та вивівши з ладу ключові сервіси. Про це кібервоїни повідомляють у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Масштабна атака на Забайкаллі

13-14 березня фахівці з "BO Team" атакували інтернет-мережі на Забайкаллі. Внаслідок атак адміністративні центри цих регіонів, включаючи Читу та Краснокаменськ, втратили доступ до інтернету та телебачення.

Оператор "Ростелеком" спочатку обіцяв відновити зв'язок упродовж кількох годин, проте цього не сталося. Мобільний інтернет також відчував серйозні перебої. Уряд спробував пояснити збої у роботі Інтернету проведенням профілактичних робіт.

Атака на московський хостинг 1gb.ru

17 березня хакери "BO Team" атакували московський професійний хостинг 1gb.ru. В результаті атаки було виведено з ладу всю серверну інфраструктуру. Відновлення роботи сервісу виявилося тривалим та трудомістким процесом.

Напад на Білгородську область

У Білгородській області була зламана система захищеного документообігу, також хакери скопіювали службові документи та внесли до них зміни. Це створило серйозну загрозу безпеці важливих даних. Деякі регіони були змушені вводити режим підвищеної готовності до кібербезпеки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...