Влада сама створила проблему. Нікого не призначала. Спровокувала хабар. І відразу ж "перемогла корупцію", - політолог

"Політика подвійних стандартів - одна з визначальних рис чинної української влади. Зловити когось на наданні хабара і зупинити потрібну для регіону справу? Легко. А от розслідувати питання мільярдних зловживань владою в масштабах країни - чи вистачить у "слуг" політичної волі?" - пише політолог Віктор Бобиренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Виявляється, що з керівництва прокуратури в Хмельницькій області лише прокурор Кам'янця-Подільського виявився не інвалідом. Тут або сильно здоровий, або не встиг. Цікаво, як тут зелена влада буде відмазуватись?

І, думаю, зараз по всій країні активісти і журналісти перевірять. І виявиться що вся гілка прокурорської влади - інваліди. Я чомусь не здивований. Он з Черкас прокурорша у 42 роки вже інвалід. І пенсію по інвалідності отримує по 65 тисяч в місяць. А ще ж зарплата. А ще ж заноси.

От розкажу два кейси. Перший: "слуги" потужно боряться з корупцією. Якщо в корупції замішані не вони. Тоді - нещадний бій. Ось затримали на хабарі двох депутатів з "Батьківщини" у Сумах. Вони не брали, вони навпаки - несли. За призначення головного лікаря кластерної лікарні. Там мали об'єднати 2 лікарні в одну і зробити її кластером для жителів Сумського району.

Зацініть ситуацію: влада сама створила проблему. Нікого не призначала. Спровокувала хабар. І тут же перемогла корупцію. А от я, як дядько в літах - хотів би, щоб лікарню таки створили і щоб вона функціонувала. І щоб директор там був нормальний, а не зі "слуг". Але віз і нині там. Проблему не вирішили - конкурентів прибрали.

Кейс 2. Голова МСЕК Хмельницького Крупа за оформлення дутих інвалідностей нахапала 5-6 мільйонів баксів/євро. Тобто їй несли тисячі людей. Ну і прокуроським інвалідність не за гроші, а за посадою. І вона все фіксувала в списки: хто/коли/скільки. Та чомусь зелена влада не спішить цих людей по новій перевірити. От прокурори таким чином на інвалідностях завдали шкоду державі на понад 50 мільйонів.

Скільки це дронів, якщо примусити повернути все в бюджет? А з 1-2 тисяч тих, кому липову інвалідність оформили - скільки можна батальйонів сформувати? Отож. Але це було б можливо лише в нормальній державі, а не все оце. Навибирали ті, хто зараз в окопах кров проливає. А ті, кого вибрали - в усій красі показують себе. Дно знову пробито. Що далі?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Шокували українців, викидаючи хліб у вікно: В одному з районів Києва жили діти вельмож із Іспанії під час їх громадянської війни

понеділок, 21 жовтень 2024, 23:08

У Святошинському районі Києва по вул. Львівській, 25 розташована гімназія східних мов. Ця будівля має надзвичайно цікаву історію. Відомий краєзнавець і києвознавець, письменник і публіцист Кирило Степанець розповів історію цієї будівлі на своєму YouTub...

Карта бойових дій за 21 жовтня 2024 рік - Злий Одесит

понеділок, 21 жовтень 2024, 22:25

Сьогодні 21 жовтня. Триває 971 доба мужньої оборони України проти навали російських окупантів. . Тиск на Курахове, Гірник та Ізмайлівку. Наступальні дії на Селидове, план наступу на Покровськ та північно-корейські військові. Чим загрожує Україні таке п...