Влада вважає, що питання війни вирішене, і займається "політичними ревнощами", - політична оглядачка

Частина політичного оточення шукає у Головкомі ворога. Влада вважає, що питання війни вирішене і займається "політичними ревнощами". Таку думку висловила політична оглядачка Ольга Лень, передають Патріоти України.

"Пояснити те, що якась частина політичного оточення раптом кинулася шукати у Головкомі ворога, можна тільки в один спосіб. Вони чомусь вирішили, що питання війни вирішене, тепер треба займатися питанням виборів та зміцненням влади", - зазначила вона.

За її словами, це велика помилка, бо питання війни не вирішено і ми знаходимося в дуже важкій фазі війни. "Питання виживання країни досі не вирішено остаточно. Тому що, все може змінитись в будь-який момент. Зараз потрібно робити все для перемоги, а не вирішувати як жити після війни. Тобто, тут мова йде про "політичні ревнощі", які абсолютно недоречні в ситуації, коли потрібно щоб армії та командуванню довіряли", - додала Лень.

Складається враження, що жертвою ІПСО стосовно "розколу" політичного і військового керівництва, в першу чергу, стала група людей в оточенні президента, зауважила політична оглядачка. "Або вони багато дивляться російських джерел інформації, або на них дуже важко "тисне" те, що під час війни Головком користується повагою в країні, як і має бути. Замість того, щоб радіти цьому факту, що у нас немає проблеми довіри до армії, для них це якась постійна проблема. Виглядає, ніби вони намагаються з ним в чомусь конкурувати. Зараз не час для цієї конкуренції", - додала вона.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...