Влада заявила про "помсту ЗСУ": У Бєлгороді - приліт, повідомляють про поранених (відео)

У російському місті Бєлгороді пролунали вибухи, загорілися автомобілі. Про це повідомляють місцеві пабліки, передають Патріоти України.

Росіяни заявляють, що це ЗСУ обстріляли місто за допомогою ракет, стверджують, що снаряд прилетів у лікарню №2, де лікують поранених від вибухів. Повідомляється про п'ятьох поранених. Російські пабліки стверджують, що це "відповідь ЗСУ за наступ на Харківщині", українські ТГ-канали іронізують з цього приводу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...

Російські загарбники окупували Новоолександрівку на Донеччині - DeepState

неділя, 23 червень 2024, 19:50

Російські загарбники окупували село Новоолександрівка, що на Донеччині. Про це повідомляють аналітики DeepState. Зазначається, що наразі рашисти намагаються закріпитися на околицях села, яке розташоване в напрямку траси Покровськ-Костянтинівка. . "До ...