"Владімір Владіміровіч, Ви абєщалі!": На росії "прокинулися" мамки строковиків, котрих кидають м'ясом та полонять на Курщині - The Times

Скрутне становище російських строковиків, які потрапили в полон ЗСУ в Курській області, у підсумку може перерости в політичний "головний біль" для Путіна, оскільки матері призовників "кидаються в бій", вимагаючи від диктатора дій. Їхні зусилля нагадують мобілізацію матерів призовників, чий тиск допоміг зупинити ведення Москвою воєн у Чечні та Афганістані, передають Патріоти України з посиланням нана The Times.

Зазначається, що після початку операції ЗСУ в Росії помітно знижується підтримка війни, а також зростає страх перед масовою мобілізацією.

"Організації, що допомагають росіянам уникнути призову, були завалені панічними проханнями", - йдеться в публікації.

Вказується, що деякі матері писали про шок, коли виявляли в мережі відео, на яких їхніх синів беруть у полон. Крім того, в російському сегменті соцмереж поширюються попередження про перевірку документів у молодих людей по всій Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все кругом палає: Масована атака на черговий військовий аеродром Ростовської області (фото)

субота, 24 серпень 2024, 23:45

Українські ударні БпЛА завітали в російське місто Батайськ. Ростовської області передають Патріоти України . Атака була на військову частину та інфраструктуру місцевого аеродрому в Батайську, повідомляють у Мережі.

"Владімір Владіміровіч, Ви абєщалі!": На росії "прокинулися" мамки строковиків, котрих кидають м'ясом та полонять на Курщині - The Times

субота, 24 серпень 2024, 23:30

Скрутне становище російських строковиків, які потрапили в полон ЗСУ в Курській області, у підсумку може перерости в політичний "головний біль" для Путіна, оскільки матері призовників "кидаються в бій", вимагаючи від диктатора дій. Їхні зусилля нагадуют...