"Владимир, Донбасс ждет!": Казанський розповів про "звернення", які змушують писати жителів "ЛДНР" (фото)

"Республікам" наказано тепер хотіти "мовну і економічну автономію" в складі України.

Денис Казанський. Фото: Апостроф.

"В ОРДЛО придумали очередной цирк. Записывать якобы массовые и стихийные "обращения народа к Зеленскому" по методичке и просить автономию "ЛДНР" в составе Украины. Сейчас активно нагибают бюджетников и студентов, заставляя их зачитывать текст, написанный кремлёвскими пиарщиками, и проситься назад", - пише журналіст Денис Казанський у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Республики" больше не хотят независимости. Теперь им приказано хотеть "языковую и экономическую автономию" в составе Украины. Разумеется, никакого отношения к реальной воле жителей Донбасса сие действо не имеет. Это лишь спектакль в котором будут принимать участие те же актеры, которых несколько лет назад так же заставляли выходить на митинги с плакатами "Не хотим работать на Украину".

В общем, попыток втюхать нам оккупированные территории под видом "автономных республик" в Кремле не оставляют. Соглашаться на это ни в коем случае нельзя. Ни к какому перемирию это не приведёт, а наоборот, погрузит страну в хаос новых конфликтов".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...