Вночі атаковано військовий аеродром Маринівка у Волгоградській області РФ, після серії вибухів розпочалася пожежа (відео)

Все литовише зранку укутане густим димом від пожарищ. Навколишне населення попередили про можливу евакуацію

Вибухи прогриміли в місті Калач-на-Дону Волгоградської області РФ у ніч на 22 серпня; на об'єкті спалахнула пожежа. Причиною стала начебто атака дронів та роботу ППО. Про це заявили російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Повідомлення про вибухи від місцевих жителів почали з'являтись у соцмережах близько пів на четверту ночі. Росіяни заявили, що були збиті щонайменше два БПЛА.

Telegram-канал Baza стверджує, що один з дронів атакований "за кілька кілометрів від аеродрому", а уламки другого БПЛА "впали на побутівку неподалік, внаслідок чого вона спалахнула".

Мова про військовий аеродром Маринівка, який розташований у селищі Жовтневий, приблизно за 20 км від Калача-на-Дону.

Astra ж з посиланням на містян повідомляла, що пожежа сталася на території самого аеродрому.

Telegram-каналі SHOT заявив, що очевидці з різних районів "вже налічили від 6 до 10" сильних вибухів під час повітряної атаки, перед якими в небі було чути "характерні звуки прольоту БПЛА".

Місцева влада поки ніяк інцидент не коментувала. Інформації про постраждалих немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...