"Вночі холод. Вдень спека. І кавоварка мало не вибухнула": Відомий волонтер відповів хейтерам на підозри щодо його "особливо комфортних" умов на війні

Відомий громадський діяч, волонтер, військовослужбовець та розробник унікальних систем безпілотників Юрій Касьянов відповів хейтерам на підозри щодо його "комфортних умов" на війні. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Мене зачепили коментарі на крайній пост, що, мовляв, таке життя на війні (з газовим пальником і кавоваркою) може бути тільки в тиловиків і офіцерів", - повідомив він.

На що відповів, що є офіцером з 1991 року, однак жодного разу не сидів у тилу, виходив і досі виходить на всі "бойові" з іншими військовими. При цьому тил і фронт зараз фактично не відрізняються. Оскільки у зенітника більше шансів вижити на передовій, ніж у тилу в "Патріоті" під час ракетної або дронової атаки. Те ж саме стосується операторів дронів, адже противник не шкодує на них "ланцетів" і ракет, де б вони не були, навіть у Києві. "Ну й наостанок. Кавоварка, газовий пальник, мінімальний комфорт і гігієна - абсолютно нормальні речі на війні. Особливо, коли ти на ній уже десять років із невеликими перервами", - наголосив Касьянов.

У попередньому коментарі, на який збурилися хейтери, військовий розповів, що вночі майже не спав через низку незручностей, а вранці не було змоги випити кави. "Ліворуч гусянка гуляла по полю. Праворуч колона йшла. У нас тріщав генератор. В небі кружляли орлани і суперками. Земля заросла амброзією, від якої в мене дика алергія. Полчища комарів. Вночі холод. Вдень спека. І кавоварка мало не вибухнула. Я злий, бо досі без кави. Така війна", - йшлося у дописі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Києві працює мережа аптек з контрабандою з РФ – журналістське розслідування

четвер, 22 серпень 2024, 23:17

Щонайменше шість років у Києві діє мережа аптек "Ел’Фарм", в якій торгують російськими та, виробленими для ринку РФ, західними препаратами. Про це йдеться у розслідуванні проєкта "Схеми", передають Патріоти України. У цій мережі дві аптеки. Обидві – у ...

"Концепція від початку неповноцінна": Авіаексперт розповів, що не так із ППО Росії

четвер, 22 серпень 2024, 23:04

Російські системи ППО призначені для виявлення об'єктів з високою радіопомітністю. Однак Україна використовує використовує засоби, які ворожі локатори помітити просто не здатні. Про це заявив авіаційний експерт Костянтин Криволап, передають Патріоти Ук...