Водій був тверезим: Нові подробиці смертельної ДТП на блокпосту в Києві

За кермом транспортного засобу Honda, який влаштував смертельну ДТП на блокпосту в Києві, перебував адвокат. Про це пише видання "Обозреватель", посилаючись на власні джерела, передають Патріоти України.

Інсайдери розповіли журналістам, що смертельну ДТП влаштував 45-річний адвокат, який займається приватною діяльністю. За фактом ДТП та загибелі військовослужбовця, який перебував на блокпості, розпочато кримінальне провадження. Винуватцю ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі.

"За кермом легковика, який збив на смерть військовослужбовця, перебував 45-річний приватний адвокат з Києва", - зазначив інсайдер у спілкуванні із журналістами.

Інформацію про приватного адвоката також підтвердило видання "РБК-Україна". Журналісти окремо зазначили, що внаслідок отриманних травм загинув 47-річний боєць добровольчого територіального формування. "Уночі 22 жовтня в Дніпровському районі міста Києва 45-річний приватний адвокат, керуючи автомобілем Honda, на блок-посту скоїв наїзд на 47-річного військовослужбовця ДФТГ. У результаті пригоди військовослужбовець загинув", - цитує видання свого співрозмовника.

Під час аварії у Дніпровському районі Києва, яка сталася увечері 22 жовтня, водій Honda не перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...