"Води, світла і тепла може не бути тижнями, а то і місяцями": Арестович поділився похмурим прогнозом

Цієї зими в Україні може виникнути ситуація, коли води, світла і тепла може не бути тижнями, а то і місяцями. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російською опозиційною журналісткою Юлією Латиніною, передають Патріоти України.

За інформацією Арестовича, за останні вісім місяців 30% українських ТЕЦ і енергогенеруючих об'єктів були уражені. "Не знищені, а уражені. Там ведуться роботи. Це непросто, це складні речі, не за два дні відремонтувати. Є проблема, є десь 1800 населених пунктів, відключених від води і світла, від тепла. Благо, що в Україні зараз тепла погода. Ми цілком можемо опинитися у ситуації, коли тижнями, а то і місяцями будемо сидіти без води, світла і тепла, або з великими обмеженнями", – каже радник ОП.

Арестович не втрачає оптимізму і певен, що українці зможуть подолати ці труднощі, але все одно не підуть на поступки ворогові. "Ми посидимо деякий час без води, світла і тепла. Президент Зеленський везучий. Скільки йому вже не пророчили холодних зим. Я думаю, що і ця зима буде +5, +7. Якось прорвемося. У багатьох ще є досвід 1990-х років, як виживати взагалі при холодних батереях. Померзнемо, поносимо водичку з бюветів у квартири. А Путін що робитиме, коли не спрацює ця стратегія", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...