"Воєнкори" прикусили язики: Аналітики ISW пояснили, чому російські медіа мовчать про пошкодження Чонгарського мосту

В Інституті вивчення війни (ISW) припускають, що Кремль дав вказівку російським "воєнкорам" не висвітлювати перебої в роботі критично важливих наземних ліній комунікацій, це стосується й удару Сил оборони по Чонгарському мосту.

На думку аналітиків, відсутність реакції російських так званих воєнкорів на український удар по Чонгарському мосту є помітним перегином у російському висвітленні війни в Україні і може свідчити про те, що Кремль дав вказівку російським "воєнкорам" утримуватися від висвітлення таких тем.

В інституті нагадують, що Збройні сили України оголосили 29 липня, що Сили оборони успішно завдали удару по Чонгарському мосту.

ISW не спостерігав жодного обговорення серед російських "воєнкорів" українського удару або просування ними заяви колаборанта і гауляйтера окупованої Херсонщини Володимир Сальдо про те, що російські війська перехопили 12 українських крилатих ракет Storm Shadow, що були націлені на міст.

При цьому, зазначається у звіті, російські "воєнкори" відреагували на український удар по Чонгарському мосту 22 червня широким обуренням і занепокоєнням.

"Воєнкори" РФ регулярно коментують як успішні, так і нібито невдалі українські удари по російській логістиці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...