"Воліють білих, а не смаглявих...": Письменниця розкрила нахабні і цинічні плани Німеччини на Україну

Війна за українські "трудові резерви" йде на всіх фронтах...

Німеччина має потребу в Україні як кваліфікованій білій робочій силі, оскільки населення держави до 2030 року скоротиться на 10 млн осіб. Про це заявив один із високопоставлених німецьких чиновників у приватній розмові з українською письменницею Оксаною Забужко, про що вона розповіла журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Я своїм вухам не повірила. Тобто не тому не повірила, що в деяких політичних колах Німеччини така точка зору може існувати (це якраз для мене не новина, з тим же Штайнмаєром у мене була публічна сутичка в Берліні ще в травні 2014 року), а тому, що це абсолютно спокійно говорилося вголос – мені, українській письменниці! Неначе я мала цьому зрадіти – що вони моїй країні готують таку перспективу. Таке відчуття було, що работоргівець вербує собі союзника "з аборигенів", – підкреслила Забужко.

Вона додала, що, зважаючи на все, не тільки Росії потрібні українські трудові резерви, щоб освоювати тайгу та Колиму, а й за західним "поребриком" є зацікавлені. "Особливо в тих країнах, де таємно воліють білих, а не смаглявих мігрантів. Так, це дуже цинічно й огидно. Але про це треба знати. І розуміти, що не кожен західний політик, який називає себе "миротворцем", бажає Україні добра", – зазначила письменниця.

"Коли на те пішло, для мене обидві стратегії програшні, капітулянтські. І коли онуки чекістів мріють використовувати мій народ для освоєння тундри, як це робили їхні діди минулого століття, і коли його хочуть "кинути" на противагу "хвилі мігрантів з Азії та Африки, "заткнути" моїми земляками діри в "чорних кварталах" Берліна й Парижа. І зараз люди, яким ці стратегії вигідні, смикають українську владу за ниточки з обох сторін. Загалом, війна за Україну йде на всіх фронтах", – підсумувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...