"Вона була заточена на те, аби забезпечити себе на усе життя": Відомий український блогер розповів про чоловіка Лободи

Український блогер-пліткар Богдан Беспалов розповів про чоловіка відомої співачки Світлани Лободи. Він відповів, чим займається обранець артистки та яка в нього позиція щодо війни в Україні. На своєму YouTube-каналі зірковий оглядач поділився подробицями особистого життя виконавиці, передають Патріоти України.

З посиланням на власні джерела Беспалов зазначив, що за національністю коханий Лободи казах і він значно старший за співачку. Чоловік – нафтовий магнат і має дуже великі статки. Зокрема, він навіть входить у 50 найбагатших людей в рейтингу Forbes.

"Його звати Артур. Він казах, родом з Казахстану. Він нафтовий магнат і входить в топ-50 європейського Forbes. В якомусь сенсі Світлана Лобода знала свою справу. Вона заточена була на те, аби забезпечити собі життя до кінця своїх років. І вона з цією задачею справилася на усі тисячу відсотків. Тому сьогодні у Світлани забезпечене життя, забезпечене майбутнє з мультимільйонером, у якого неймовірні статки", – розповів Богдан.

Блогер каже, що раніше в чоловіка був бізнес в Росії, однак зараз в нього чітка проукраїнська позиція. Наразі Світлана разом зі своїм обранцем мешкають у Європі. "Артур проукраїнський. Так, у нього чимало бізнесу в РФ було, але він теж все там вивозив, приводив до ладу, так, аби не залежати, або мінімально залежати від російського ринку. Він підтримує повністю Україну", – додав Беспалов.

Варто вказати, що сама Лобода ретельно приховує чоловіка. Вона не ділиться спільними з ним кадрами та не з'являється на публіці. У своїх інтервю вона заявляла, що обранець підтримує Україну і що він нібито ніколи не жив в РФ. "Мій чоловік - великий патріот України. І завжди ним був і залишається сьогодні. Він робить дуже багато добрих справ для України. Він хороша людина", – розповідала виконавиця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генпрокурор Піскун випустив з-під варти Коломойського, підозрюваного у вбивстві, а після цього купив віллу у Франції - ЗМІ

середа, 4 вересень 2024, 22:05

Генеральний прокурор України у 2005 році (за даними ЗМІ, йдеться про Святослава Піскуна) міг за винагороду випустити з-під варти олігарха Ігоря Коломойського, якого підозрювали в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка. Про це йдеться в у...

Багато кому знайома постать: Bloomberg дізнався, хто може очолити МЗС замість Кулеби

середа, 4 вересень 2024, 21:54

Новим очільником Міністерства закордонних справ України замість Дмитра Кулеби, який написав заяву про відставку, може стати чинний заступник глави цього ж відомства Андрій Сибіга. Про це пише агенція Bloomberg, посилаючись на джерело, наближене до кома...