"Вона дійсно щось відчувала": Олег Скрипка розповів, як завдяки дружині не потрапив у полон до окупантів

Лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка розповів, що на початку повномасштабної війни прийняв з дружиною рішення, що вона з дітьми залишається в Україні. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Скрипка розповів, що його дружина категорично відмовлялася залишати його і відчувала, що все буде добре, передають Патріоти України.

"Я вдячний своїй дружині. Вона просто ані під жодним соусом не хотіла виїжджати. Було прийнято рішення, що ми перебуваємо всією родиною з дітьми в Києві. Якщо ситуація буд вкрай критична, тоді ми будемо виїжджати. Але ми вірили, що наші війська втримають Київ, так і сталося. Моя дружина вона там щось відчуває набагато більше ніж я, вона казала, що все буде добре", - розповів Скрипка.

Розповів він й про те, як він на початку повномасштабного вторгнення хотів поїхати на дачу під Бучею, але його дружина відчула, що не варто цього робити. "Я, знову таки, кажу, я не відчуваю… Кажу родині: "Поїдемо на дачу". Якраз це була емоція, логіка не працювала. А потім коли я усвідомив, що на мою дачу зайшли орки і вони там жили. Якби ми тоді поїхали на дачу… Це взагалі… Вони жили, здається, декілька місяців. І лише зараз, це вже рік, як їх звідти турнули, я лише зараз приводжу дачу до тями. Вони там повалили мені паркан. Я їздив по всіх цих, дивився, як особливо Гостомель, Ірпінь, Буча вони (окупанти – прим.ред.) просто такими БТРами вивалювали паркани і на БТР завантажували, що було в будинках, і вивозили", - поділився Скрипка.

Він зазначив, що його будинок у перші місяці війни був біля самої лінії фронту. "В мене так сталося, що мій дім біля самої лінії фронту стояв. Там де річка Ірпінь, там дамба. Ірпінь вливається в Київське море і там наші розбомбили цю дамбу і вона розлилася. І це якраз була природня лінія фронту. А мій будинок просто перед цією дамбою", - розповів музикант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...