"Вона є родичкою одного з лідерів "Слуги народу": Справу проти Крупи можуть розвалити - журналіст

Редактор проекту Наші гроші Юрій Ніколов спрогнозував, що справу проти керівниці Хмельницької МСЕК Тетяни Крупи можуть розвалити, передають Патріоти України.

«Якщо правдиві чутки, що пані Крупа є родичкою одного з лідерів Слуги народу, то в мене є таке враження, що насправді цію історію через кілька тижнів, місяців, коли цікавість до неї зійде на пси, просто поховають, розвалять. А потім у кілька заходів зменшать цей викуп (чи як це назвати), заставу для пані Крупи, вона вийде собі на свободу з чистою совістю і справа лежатиме, валятиметься, гнитиме, ламатиметься, як було з багатьма іншими справами», — заявив Ніколов.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцеві кажуть, що там виробляли ще дещо: У Ростові після вибуху загорівся цех з виробництва металопластикових вікон (фото, відео)

субота, 19 жовтень 2024, 17:06

В суботу, 19 жовтня, в Ростові-на-Дону пролунав вибух в цеху з виготовлення металопластикових вікон, внаслідок чого загорілася покрівля. Місцеві зауважували, що там нібито налагоджено виробництво пластикових частин БПЛА. Про це повідомляють в російськи...

Очікують наступу ЗСУ: Росіяни знищили міст на Херсонщині (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 16:53

Партизани з руху Атеш у суботу, 19 жовтня, повідомили, що росіяни підірвали міст в окупованому місті Олешки Херсонської області. За даними партизанів, армія РФ побоюється наступу Збройних сил України (ЗСУ), зазначають Патріоти України. Як сказано у пов...