Вона хоче, але не може: Відьма відповіла, чому Леся Нікітюк досі не вийшла заміж

Відьма Марія Тиха зробила розклад на популярну телеведучу Лесю Нікітюк і розповіла, що карти Таро говорять про особисте життя знаменитості, передають Патріоти України.

Як розповіла Тиха на своєму YouTube-каналі, у Нікітюк зараз немає офіційних стосунків. Можуть бути якісь одноразові зв'язки, але постійним партнером Леся поки не обзавелася. "У Лесі Нікітюк нікого немає. Карти показують, що у неї є дитячі проблеми - або якесь родове опрацювання, або щось пов'язане з мамою. Таке буває, коли дівчинка росте без батька", - каже Тиха.

Вона додала, що у Нікітюк є бажання вийти заміж, проте в 2024 році це навряд чи станеться.

Особисте життя Леся Нікітюк

Відомо, що телеведуча незаміжня. У 2017 році Леся повідомила публіці, що виходить заміж за свого сусіда. Однак через два роки стало відомо, що весілля не буде.

Після цієї історії Нікітюк тільки жартує з приводу свого особистого життя. Однак ніякої конкретики вона не озвучує. До слова, шанувальники Лесі неодноразово пропонували їй взяти участь у шоу "Холостячка", щоб знайти своє кохання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...