"Вона мріяла про авто, а я мріяв подарувати": Пара українських блогерів похизувалася дорогими презентами під час війни (фото)

Українські блогери Роман Свечкоренко і Валерія Чернецька відсвяткували першу річницю шлюбу. Пара, яка влаштувала дві весільні церемонії під час війни, не поскупилася й на подарунки з нагоди "ситцевого" весілля. Лера подарувала коханому люксовий годинник Rolex, вартість якого понад 10 тисяч доларів, а Роман порадував дружину автомобілем BMW з салону. Вартість таких авто в Україні стартує від 3 млн. гривень. Блогери не лише зробили один одному дорогі подарунки, а й похвалилися ними на своїх сторінках в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Вона мріяла про машину, а я мріяв подарувати машину коханій людині, ось так і стався цей метч", - поділився Свечкоренко у себе в блозі, опублікувавши серію фото з новенькою автівкою.

Чернецька у свою чергу виклала відео, в якому хвалиться подарунком від коханого. "Велика мрія маленької дівчинки збулася завдяки одній любімці", - написала Лера.

Роман Свечкоренко відомий українцям по шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. З Валерією психолог і блогер познайомився майже одразу після проєкту. У серпні 2023 року пара одружилася, влаштувавши два весілля: казкове у Радомишлі Житомирської області та камерне у Луцьку, на батьківщині Чернецької. На розкішну церемонію на території старовинного замку пара витратила понад мільйон гривень.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Є велика різниця: Медик розповів, що ж бачать люди перед смертю

понеділок, 30 вересень 2024, 23:51

Лікар паліативної допомоги розповів про те, чому дорослі та діти, як правило, по-різному сприймають те, що бачать перед смертю. Про це повідомляє видання Unilad, передають Патріоти України. Ви, ймовірно, чули про багатьох людей, які повідомляли про те,...

Відверто домагався дівчини сина: Дворецький принцеси Діани розповів жахливі подробиці її стосунків із батьком Доді аль-Фаєда

понеділок, 30 вересень 2024, 22:57

Колишній дворецький принцеси Діани – Пол Баррелл – розповів подробиці стосунків Діани та власника одного з найвідоміших універмагів Лондона Harrods Мохаммеда аль-Фаєда. Відвертість пана Баррелла пролунала після того, як десятки жінок розповіли в докуме...